måndag 26 april 2010

14.

- Det här är verkligen inget som jag brukar göra, sa jag. Inte jag heller, sa han. Jag trodde nog inte på hans ord då. Gör det ännu mindre nu. Vi låg under samma täcke och han rörde vid mig på ett sätt som gjorde att ingenting är som vanligt längre. Ibland får jag för mig att människor inte kan ljuga när de rör vid varandra. Det är bara fruktansvärt naivt att tro på något sådant.

6 kommentarer:

 1. Jeg tror kanskje det betyr mer for en jente å si "dette er ikke noe jeg pleier å gjøre" enn det betyr for en gutt. I det hele tatt tror jeg det er mye som betyr mer for oss enn for dem. Og det er nok mye av grunnen til at vi sitter så mange med knuste hjerter. Det som gutter kan skyve unna så lett som bare det, er det samme som betyr alt for oss.

  SvaraRadera
 2. Känner verkligen igen mig i det du skriver! Du har ett så fint sätt att sätta det på pränt!

  SvaraRadera
 3. Lisa: Tack!

  M: Du är så klok!

  Sara: Tack så himla mycket Sara. Du gör mig så rysligt glad!

  SvaraRadera
 4. I november förra året träffade jag en kille som jag sa exakt sådär till, och han sa exakt sådär tillbaka. Och jag tänkte exakt sådär då, och tänker exakt sådär nu. Du, de där orden liknar mina egna väldigt mycket. Kan nästan ställa dem mot varandra, sida vid sida, och snudd på inget ord är annorlunda.

  SvaraRadera
 5. Johanna: Åh, tänk att det kan bli så. Himla fint att det kan bli så!

  SvaraRadera