onsdag 21 juli 2010

55.

Det där om att man inte får säga att man hatar sina föräldrar. Det där om att det sårar som ingenting annat.

Det är inte sant.

Det finns bara en sak som sårar som ingenting annat. Det är att säga att man hatar sig själv. För en förälder är ingenting ett större misslyckande. Det gör mig till ett misslyckande.

6 kommentarer:

  1. Jag kan inte tala för alla föräldrar men enligt mig är det inget misslyckande ifall ens dotter säger att hon hatar sig själv. Det är något av det värsta man kan höra, det är sant, men endast för att man så gärna vill att ens barn ska vara lyckligast i hela världen. Du är inget misslyckande. Aldrig, aldrig, aldrig någonsin.

    SvaraRadera
  2. :( Åheh... Jag önskar att jag kunde ge dig en kram.

    SvaraRadera
  3. <3 om du var här. skulle jag krama dig och du skulle få gråta i min famn. kramar kramar.

    SvaraRadera
  4. Du er aldri mislykket. Tingene du gjør kan være mislykket, men DU er ikke mislykket. Aldri. Og jeg tror som Hay at det er det verste for foreldre å se at barna deres ikke er lykkelige. Men å være ulykkelig er ikke det samme som at man har mislyktes i livet. Ingen er lykkelige hele livet. Jeg tror av hele mitt hjerte at det vil bli bedre. Imellomtiden er det forferdelig, jeg vet. Skulle ønske jeg kunne gi deg en stor klem, fine du.

    SvaraRadera
  5. jag tror inte föräldrar kan inte se sina barn som misslyckade, jag tror verkligen inte det.

    sen slår jag vad om att du inte är misslyckad och att du verkligen inte borde hata dig själv. kram.

    SvaraRadera
  6. Jag tror också att det är bland det mest förtvivlande föräldrar kan höra sina barn säga. Därmed innebär det ju inte att de måste ha varit dåliga föräldrar på något sätt. Det finns så många orsaker till att man kan hata sig själv och förhoppningsvis går det över för dig med tiden som det även gjort/gör successivt för mig.

    SvaraRadera