lördag 11 maj 2013

286.

Jag undrar om han är med någon annan nu. Kanske. Jag är ensammast i hela världen och jag önskar att han ville ligga nära mig istället för henne.

Jag åkte från nattklubben till honom och ringde på två gånger innan jag ensam cyklade hem till mig. Jag saknar honom. Jag undrar om vi är över nu. Jag undrar var han är just nu. Jag undrar om han ligger i någon annans säng. Jag undrar hur det är. Jag undrar hur hon är.


Jag undrar varför det alltid blir såhär. Varför just jag är den som ska bli sårad om och om och om igen.


2 kommentarer:

  1. Finaste du, önskar att jag kunde trolla för då hade jag gett dig all lycka. Jag hoppas att du hittar någon som stannar snart. Annars kanske det är dags att byta team... I så fall har du redan en som väntar. Kram!

    SvaraRadera
  2. Åh, jag blir så ledsen i hjärtat av att läsa det här! Det kanske inte hjälper speciellt mycket, men du ska veta att du inte är ensam! Jag har hamnat på samma plats som du en gång för mycket, och det finns ingen rim och reson bakom att vissa av oss måste gå igenom det här så många gånger. Det är bara ren skit och ett helvete, och det är så fruktansvärt orättvist. Men jag tänker att det måste få bli fel ett par gånger innan det blir rätt, och det kommer det att bli till slut. Jag lovar! Det allra bästa kanske finns för oss som orkar ta oss igenom det här, en slags belöning för att vi fortfarande vågar tro och hoppas. Det löser sig! Kram <3

    SvaraRadera