torsdag 24 november 2011

192.

De senaste veckorna har jag:
- Träffat världens snällaste läkare som berättade att hälften av alla kvinnor drabbas av en depression någon gång i livet. Min har nog varit ganska lång och då behöver man ibland lite extra mycket hjälp. Efter mycket tvekande fram och tillbaka har jag dubblerat dosen antidepressiva.
- Tappat en massa hår och bestämt att det får vara slut på detta helvete nu.
- Gått upp i vikt. Jag hatar det så mycket att det känns som hela jag ska gå sönder. Känns som att jag hatar mig själv ännu mer nu. Hatar att hela mitt liv kretsar kring storleken på mina lår. Hatar att jag vill dö bara för att jag känner mig så himla tjock.
- Slutat drömma mardrömmar varje natt (men legat vaken tillsammans med världens jobbigaste ångest istället)
- Bestämt mig för att kursen jag läser just nu blir den sista på ett tag. Nästa torsdag tar jag paus från mina studier. Det känns ungefär som världens största misslyckande, men det känns lite som att jag börjar vänja mig vid sånt nu.

Trodde aldrig jag skulle bli såhär. 22 år och helt trasig.

9 kommentarer:

 1. vill skicka så mycket kärlek till dig som det bara går! tänker på dig och hoppas att det blir bättre och lättare för dig snart!

  lyckoönskningar och varma kramar!

  SvaraRadera
 2. åh, kämpa på! du är stark! massvis med kramar! <3

  SvaraRadera
 3. Vet du vad?! Jag är så JÄVLA stolt över dig. Besluten du fattar nu, som känns som världens största misslyckanden, är det inte många som varit modiga nog att fatta. Tänk på det. Och vet att vi alltid är här om du behöver skriva av dig.

  SvaraRadera
 4. Det är inga misslyckanden du gör, det är framsteg! Du är stark, och trots att jag egentligen inte känner dig, annat än det jag läst här, så vet jag att det du gör och kämpar med just nu känns förjävligt, men du kommer ta dig förbi det! Och när du är förbi all den här ångesten så kommer du att kunna se tillbaka och tänka: "Jävlar vad grym jag var!" För det är du.
  Tusen kramar och kärleksönskningar.

  SvaraRadera
 5. Jag är säker på att en dag, kommer den känslan att ha förändrats. En dag kommer du känna att du är 22 år och starkast i världen.
  Jag tror på dig!

  Varma kramar!

  SvaraRadera
 6. bara så du vet så klarar du det. även de människor som känner sig trasiga gör det till slut också

  SvaraRadera
 7. Åh, jeg vil skrive typ alt i hele verden om hvordan det du gjør nå er det modigste du noensinne kunne gjort og hvordan du kommer til å komme ut på andre siden av dette og være så mye sterkere enn du allerede er. Men mest av alt vil jeg bare si, jeg tror på deg. Jeg tror på at du har det som trengs for å komme deg gjennom dette. Jeg vet at du er tøff nok og at du er sterk nok. Og jeg heier på deg. Så uendelig mye.
  Tusen klemmer.

  SvaraRadera
 8. du är helt otrolig! jag vet att du kommer klara detta och som de andra har skrivit, så kommer du komma förbi det här och vi är med dig och stöttar dig hela vägen fram! kram fina du

  SvaraRadera
 9. kära du jag hoppas att du mår bättre snart och det är absolut inga misslyckanden du gör. du ska ta hand om dig själv nu och börja må fint snart igen. tusen kramar på dig <3.

  SvaraRadera