söndag 16 oktober 2011

186.


Jag vet inte om det är jättefel att göra såhär. Jag lovar att det är den enda bilden.

Jag vet inte när, men en dag fick jag för mig att mina ben var stora. Jag gick runt och tänkte så ganska länge. Det var mest en sån där jättedum grej, en onödig tanke som blev kvar. Sedan, en vår, var jag så himla stressad och ledsen så jag slutade att äta. Slutade springa ifrån ångesten och började svälta istället.

Det jag vill säga med detta är egentligen bara det att trots alla kilon ner, har inga av de där tankarna försvunnit. Mina ben är alltid stora. Kommer alltid att vara stora i mina ögon. Man tappar så mycket mer än fett och muskler av att svälta sig. Man tappar hår, tappar den där sista lusten för livet, tappar vänner och sin livs första kärlek. Mest av allt tappar man bort sig själv.

11 kommentarer:

 1. alltså åh, vill bara krama dig.

  SvaraRadera
 2. var stark! du är vacker precis som du är!

  SvaraRadera
 3. http://www.youtube.com/watch?v=j6ITCHbxclk


  Till dig.

  SvaraRadera
 4. Jag tror på dig, du är starkare än du tror.

  SvaraRadera
 5. Jeg tror på deg, jeg også. Det summerer egentlig opp alt jeg tenker når jeg leser tekstene dine og ser på dette bildet. Jeg vet at du har det i deg, jeg vet at du er sterk nok til å komme deg gjennom dette. Jeg vet at det kjennes himla vanskelig når man føler at man har mistet seg selv, men jeg vet også at du litt etter litt kommer til å finne tilbake til deg selv. Hun finnes jo fortsatt der inne et sted, det gjelder bare å finne henne igjen.

  SvaraRadera
 6. När det känns som att du tappar bort dig själv så ska du veta att det finns så många som tror på dig. Vi tror på dig, och du tappar aldrig bort oss!!

  SvaraRadera
 7. Var stark, du klarar de!
  Jag tror på dig!

  SvaraRadera
 8. önskar att du var min vän och att jag kunde krama dig precis hur hårt som helst, fina.

  SvaraRadera
 9. Det här är första gången jag insåg hur ledsen du är. Det är hemskt att se. Du är ju starkare än allt annat, jag bara vet det. All kärlek.

  SvaraRadera
 10. <3<3<3 kramar på dig i massor.

  SvaraRadera