söndag 28 augusti 2011

176.

Om jag ska vara helt ärlig:

det känns som att jag kommer att gå under av det här att han vill inte ha mig. För två månader sedan låg han i min säng alldeles nära och nu vill han ingenting.

Och jag förstår ingenting. Jag hade kanske inte tillräckligt med tid för att bli riktigt kär men jag tyckte verkligen om honom. Så himla-himla-himla mycket. Som ingen annan någonsin.

Jag vet inte om jag vill dö. Det är vissa som frågar det nu. De säger att det är vad den här svälten (hatar det ordet!) leder till. Och jag är så himla rädd. Jag vill inte värdera mig själv på ett sånt här vidrigt sätt längre. Jag vill inte låta honom riva sönder mitt liv såhär.

Och jag förstår inte varför det känns som att den här längtan som bara gör ont aldrig tar slut.


9 kommentarer:

 1. hörru, du är fin och jag äälskar din blogg (som du nog vet)! du får absolut inte vara elak mot dig själv för att han inte vill ha dig! har tusen klyschor på lager, som: det finns andra, allt händer av en anledning och han förtjänar inte dig - men jag fattar om de inte biter. vet inte vad jag ska skriva: vill både vara ett stöd och skaka om dig på samma gång. var stark!

  SvaraRadera
 2. okej seriöst. allt du säger. känner igen mig så himla mycket. prata med mig. jag vill så gärna hjälpa. saveu@live.se

  SvaraRadera
 3. precis såhär känner jag mig. för två månader sedan låg vi hans säng och han sa att han gillade mig och jag var helt tyst. ville säga att jag gillade, gillar, honom också men som vanligt fick jag inte ut något.

  jag är så himla rädd för att bli sårad

  SvaraRadera
 4. Gå och prata med någon duktig person som kan hjälpa dig. Haka inte upp ditt eget liv på en annan människas velande om dig. Du är för mycket värd. Håll dig sysselsatt med annat. Som att skriva t.ex. Kan nog vara lika bra som att gå att prata med någon.

  SvaraRadera
 5. dina ord gör ont i mig. ja vet att det inte är lätt att vara stark men fortsätt kämpa <3

  SvaraRadera
 6. det där med att inte hinna bli kär men tycka om så himla mycket att man går under, det känner jag igen alldeles för väl.

  SvaraRadera
 7. jag tror dom är ihop igen och det krossar mitt hjärta. jag trodde jag betydde mer än då

  SvaraRadera
 8. vi, vi alla vill ha dig. och inte bara en del utan hela dig. gör dig inte illa... jag kan inte sluta tänka på det! snälla... du e så stark och så otroligt underbar snälla..

  SvaraRadera