onsdag 20 mars 2013

280.

Idag har jag fått veta att jag har cellförändringar och kommer att kallas till nytt cellprov. Och idag ringde han mig efter tentan och sa att han åker till Portugal imorgon för att surfa i två veckor. Kanske borde jag bara vara glad för att han gör det han vill göra men jag kan inte låta bli att känna att det där att vara tillsammans, det betyder ingenting om man faktiskt inte är tillsammans. Det har blivit alldeles för lite sånt den senaste tiden. 

Jag vet inte varför men när vi inte ses så börjar jag tveka. Varje gång han är nära så är allting så fint och bra och rätt men jag vill att det ska vara mer. Jag vill ha mer av oss. Annars får det nog vara.


2 kommentarer:

  1. Mår du bra när ni är nära så är det nog värt det. Fast beror såklart på mer saker än det, om han vill träffas och så. Jag har inte träffat min på sjuttiotre dagar, och ja det är alldeles för länge. Men nästa vecka är längtan över. Och det gör all väntan värt det, för när vi är nära mår jag sådär jättebra.

    SvaraRadera
  2. Cellförändringar? Jag hade det på livmoderhalstappen. var så jävla rädd, opererade bort dem i vintras. Men det går bra!! :)

    SvaraRadera