söndag 27 maj 2012

224.

Förra veckan ringde jag till min äs-kontakt och sa ifrån mig fortsatt behandling. 56 kilo betyder normalviktig och normal känns ungefär som det värsta i hela världen men jag vill aldrig ner igen. Ungefär lika jobbigt var det att berätta för J hur jag känner för honom. Att jag fortfarande, efter hur många månader som helst utan honom, saknar honom så att det gör ONT. Han sa ingenting tillbaka. Fy vad livet känns svårt ibland. Ändå måste man fortsätta. 

Jag tycker om er. 

18 kommentarer:

 1. du är så fin. massa kramar till dig

  SvaraRadera
 2. Åh vad fin du är. Du anar inte hur mycket du inspirerar!! :)

  SvaraRadera
 3. Fin du är! Fortsätt kämpa, du fixar detta!:)

  SvaraRadera
 4. Har följt din blogg så länge (oftast i tystnad) och tycker det känns så fint att veta att du är på rätt väg gällande din vikt.
  Klart du ska visa hela dig och acceptera hela dig! Du är fantastiskt fin, verkligen! Hoppas du kan känna det fullt ut en dag också!
  Kramar!

  SvaraRadera
 5. Åh, fineste A!! Jeg kan ikke si hvor glad jeg er for at du har klart deg gjennom det her og fortsetter å kjempe på! Du er så fantastisk bra!! Og de der guttene som har behandlet oss dårlig men som vi likevel savner av og til - vi tar og glemmer dem, syns jeg! Og passer på oss selv en stund. For den der kjærligheten, den kommer tilslutt. Når vi mist aner det. :) Jeg håper du får nyte sommeren nå. Og unnskyld meg, men fy faaan så flink du har vært!!!

  SvaraRadera
 6. Så glad att du mår bättre nu. Välkommen ut ur anonymiteten! Du är vacker på både insida och utsida.

  SvaraRadera
 7. Åh, vad roligt att få se ansiktet på personen som skriver alla fina, fantastiska och ibland hjärtskärande inlägg! Jag har följt din blogg länge. Fortsätt kämpa, och glöm inte att även om det är svårt nu, så kommer det att bli bättre! Och efter allt det svåra kommer du att uppskatta det så mycket mer.

  Vi tycker om dig också. Kram!

  SvaraRadera
 8. Fortsätt kämpa, du är bäst! Stor kram!

  SvaraRadera
 9. Åh, vad fin du är! Många kramar till dig!

  SvaraRadera
 10. Åh, vad fin du är!

  SvaraRadera
 11. Åh, har tänkt dig som världens finaste tjej och så visar det sig att du är ännu finare!

  SvaraRadera
 12. Åh du vackra människa, lycka till - tror på dig.

  SvaraRadera
 13. Jag tror på dig, fullt ut.

  SvaraRadera
 14. åååååååå fin!

  SvaraRadera
 15. Vad du är fin. Du och allt du skriver.

  SvaraRadera